MARK van de VEERDONK – KAASKLEUM

MARK van de VEERDONK - KAASKLEUM

Wanneer

11/01/2018    
20:30 - 22:30

Waar

de Drie Linden
Heisprong 15, Prinsenbeek

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Informatie over kaartverkoop  en dergelijke volgt!

14-09-2017;

Mark van de Veerdonk – KaasKleum

De 15e voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!? Van de Veerdonk: “Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!”

In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap.

Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.
Datum:
11-01-2018 20:30 – 22:30
Locatie:
Sport- en Welzijnsgebouw De Drie Linden, Prinsenbeek

Kaarten á € 15,- zijn alleen online te koop via;

https://shop.ticketflow.nl/11012018