Mooie optredens tijdens drukbezochte kersthappening

 

Een gevarieerd muzikaal programma liet het publiek stralen zondagmiddag tijdens de jaarlijkse Kersthappening in De Drie Linden. De middag was druk bezocht. De entree was gratis, maar indien er kaartverkoop zou zijn geweest, dan had het een uitverkocht huis geweest.
‘Het was een gezellige happening, geheel in kerstsfeer’, meldt de organisatie. Dit jaar was er niet één hoogtepunt maar een aaneenschakeling van mooie optredens. Een aantal koren, zoals Eigen Stijl, What’s in a note en Intermezzo, wisselden jonge talentenvolle (solo) artiesten af, zoals Floor Vandenbrande en Jelle van Bezouw. Het optreden van het harpenensemble gevormd door Eline Roelofs en Fenna Bogers was bijzonder en niet alleen door de verschijning van de harpinstrumenten. Ook kinderen lieten zien reeds op jonge leeftijd over vele talent te bezitten. Een kindergroep van Jan Naalden begon de middag en de leerlingen van Bas van Rijckevorsel (Het Muziekhuis) sloten de geslaagde middag af.
Al met al een zeer geslaagde middag in de Belle Fleurzaal van De Drie Linden. Het bestuur van stichting De Drie Linden wenst alle dorpsgenoten alvast fijne feestdagen en een goed begin van 2018 toe. Wij hopen velen van u te mogen begroeten in het nieuwe jaar in De Drie Linden.