Over…ons

Stichting De Drie Linden is opgericht in 1997 als beheerstichting voor welzijnsgebouw De Drie Linden.

Het gebouw bestaat uit een sporthal, toneelzaal, judozaal, turnzaal, jeugdhonk en diverse vergaderzalen. Veel sportverenigingen en verenigingen in de culturele sector zijn “thuis” in De Drie Linden. Door een van de oprichters is het gebouw “de huiskamer van Prinsenbeek” genoemd. Het moet een plek zijn om in alle vrijheid aan vrijetijdsbestedingen te doen.

Stichting De Drie Linden behartigt de belangen van al deze verenigingen. Ze zorgt voor de instandhouding van het gebouw, treedt in overleg met gebruikers en andere belanghebbenden en organiseert daarnaast ook eigen evenementen.

Wil jij zelf een activiteit organiseren in een van de zalen van De Drie Linden, een vergadering, evenement  of kinderfeestje? Vraag naar de mogelijkheden via  contact@stichtingdedrielinden.nl