Christel de Laat ; EN DOOR!

We mogen los. De nieuwe (inmiddels alweer de vierde show (try out) van Christel de Laat nu in de verkoop.

Christel de Laat is er klaar voor. Misschien kent u haar van De Jopie Parlevlietshow waarin ze schitterde als Mini, de assistent van Jopie. Of uit Toren C, waarin ze al jaren een vaste gastrol heeft. Ook is ze ieder jaar vier dagen live te volgen via Omroep Brabant in Het Fijnfisjeniecafé en presenteert ze de zoektocht naar het lekkerste Brabantse worstenbroodje.

Christel de Laat hoorde bij die kinderen die niet konden aangeven wat ze later wilden worden. Niet omdat ze het niet wist, maar omdat ze alles wel wilde doen; alles vond ze leuk.

Materiaal voor haar show, vijftig jaar lief en leed, heeft ze voldoende. Ze benoemt ongemakken en zet haar leven op komische wijze in de etalage. Is de bitterheid van het leven immers vaak niet de basis voor de lach?

Het leven deelde wel eens rake klappen aan haar uit, maar Christel sloeg terug! Op haar vijftigste besluit deze Brabantse comédienne zichzelf een theatertour cadeau te doen. Niet alleen in Brabant, waar ze een bekend gezicht is, maar ook ver daarbuiten.

Het is verbazingwekkend hoe ze de interactie met de zaal zoekt en met één blik de hele zaal verovert.

In haar eerste show laat Christel zien hoe ze er tóch in geslaagd is zich in te passen. Niet gangbaar, niet logisch, soms ongehoord, maar wel verschrikkelijk gezellig en grappig.

Kaartjes voor VRIJDAG 6 oktober 2023: https://store.ticketing.cm.com/ChristeldeLaatVrijdag6-10-23/step/4479b0c7-6960-4dce-8ae8-7407b78911db

Kaartjes voor ZATERDAG 7 oktober:

https://store.ticketing.cm.com/ChristeldeLaat7-10-23/step/4be368ef-1733-4182-b869-fd4cc43f24be