De Drie Linden Bierfestival 31 maart 2018

Stichting De Drie Linden organiseert op zaterdag 31 maart 2018 in de Belle Fleur-zaal van het welzijnsgebouw in Prinsenbeek voor de vierde keer een Bierfestival.

Door Stichting De Drie Linden
Na drie eerdere succesvolle edities zal op 31 maart 2018 de vierde editie van het Drie Linden Bierfestival plaatsvinden. Het programma zal wederom een breed scala aan biertypes bieden. Het bierfestival begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Ook dit jaar krijgen de plaatselijke amateurbrouwers de mogelijkheid om zich te presenteren en om over hun mooie hobby te vertellen. Ben jij amateurbrouwer in de regio Prinsenbeek? Meld je dan snel aan via mark398@hotmail.com.

De komende weken volgt meer specifieke informatie, onder meer via onze Facebookpagina of website (http://www.stichtingdedrielinden.nl/). Maar zet 31 maart 2018 dus alvast in de agenda zodat jij er bij bent!

Oproep aan vrijwilligers
De organisatie doet bij deze ook een beroep op vrijwilligers die gedurende het bierfestival in de gelegenheid zijn om in een blok van een paar uur te komen helpen. U kunt zich melden bij Rob Hennekam (Rhennekam@gmail.com) of Mark van Hulst (mark398@hotmail.com).

Wij heten u als bierliefhebber graag welkom op 31 maart in de Belle Fleur-zaal van De Drie Linden, om bourgondisch te genieten. En zoals u weet valt over smaak niet te twisten, maar wel veel te vertellen…