KERSTCIRCUS

Kerstcircus in De Drie Linden

Stichting De Drie organiseert zondag 17 december, in samenwerking met Jeugdcircus Woenzini, een kerstcircus voor jong en oud in de gelijknamige sport- en welzijnsaccommodatie in Prinsenbeek. Kom met de hele familie kijken naar de mooiste, spannendste en grappigste acts in een gezellige kerstsfeer, luidt de oproep van de stichting, die het publiek een waar spektakel belooft.

  • Bij Jeugdcircus Woenzini leren kinderen tijdens lessen verschillende circusdisciplines, zoals jongleren, trapeze, tissue (acrobatiek aan klimdoeken), ballopen, eenwieleren en nog veel meer. Voor deze voorstelling hebben de kinderen, met ondersteuning van de docent, zelf hun acts gemaakt. Met hun specialisatie schitteren ze in korte verhaaltjes en nemen ze je mee naar hun zelf gecreëerde circuswereld.
  • Daarnaast komt ook de jongste circusdirecteur van Nederland (Kevin van Geet) vertellen over zijn ervaringen. Kevin organiseert in Etten-Leur ook het kerstcircus en reist gedurende het jaar met zijn circus door heel Nederland. Speciaal voor ons zal hij ook een act meenemen uit het kerstcircus Etten-Leur. In het kerstcircus is ook aandacht voor dans en muziek.
  • De show start om 10.00 uur en de deuren van de Jumbo Miegielsen-zaal gaan om 9.30 uur open. Rond 12.00 uur is de show afgelopen. Halverwege de voorstelling is er een korte pauze. Kaartjes kosten 5 euro , klik hier.  
    Wij zien jullie graag 17 december in De Drie Linden