UPDATE FEESTWEEKEND

DE HUISKAMER VAN PRINSENBEEK: wel cabaret en Rob Scheepers, helaas geen feestje.

Gedurende de zomer hebben we kort na een persconferentie trots gemeld dat het geplande feestweekend in volle glorie los zou kunnen barsten. Na de laatste persconferentie van 12 november jl. moeten we helaas vaststellen dat dit niet meer het geval is.

Door de aangepaste maatregelen zijn we genoodzaakt om het feestweekend voor alle bewoners van de Beek te annuleren met uitzondering van de avond met Rob Scheepers op donderdag 25 november en de Cabaretmiddag op zondag 28 november. Voor zowel donderdag 25 november Rob Scheepers, Scheepers prikt door als zondag 28 november zijn nog enkele tickets beschikbaar. ( voor kaarten, zie de link in onze evenementen- agenda)

Dit houdt in dat de feestavonden op vrijdag (26 november) en zaterdag (27 november), het rikken (zaterdag 27 november) en de zeskamp (zondag 28 november) vervallen. Ook de geplande opening van het kunstwerk van de BAK zal op een nog nader te bepalen datum plaatsvinden.

De aangeschafte entreebewijzen zullen in samenwerking met CM worden terugbetaald.

Net zoals de meeste bewoners van ons mooie dorp en de (horeca)ondernemers betreuren wij dit besluit, maar we zien op dit moment geen andere oplossing.

Wij hopen u snel weer te zien op andere festiviteiten die wel door kunnen gaan na de beperkende maatregelen!

Stichting de Drie Linden
BAK van Boemeldonck