Vakantietijd….

Momenteel is De Drie Linden gesloten vanwege de zomervakantie. Stichting De Drie Linden hoopt u daarna snel weer te zien in ons gebouw.
Achter de schermen zijn ook veel werkzaamheden bezig aan met name de vergaderzalen. Deze worden aangepakt om ze meer op de wensen van deze tijd aan te laten sluiten. Heeft u dus een vergaderzaal nodig, dan is deze te reserveren!
Zit u met het handen in het haar voor een kinderfeestje? Heeft u wel eens gedacht aan het huren van een zaal of een deel van de sporthal in De Drie Linden? Mail voor de mogelijkheden met verhuuradministratie@breda.nl!
Kort na de zomer vindt al weer onze eerste activiteit plaats: Het eerste De Drie Linden Rikconcours wordt dan georganiseerd op zondag 1 oktober. Blijft u ons via deze weg, onze website www.stichtingdedrielinden.nl én onze facebookpagina volgen over meer informatie over alle evenementen.
Voor de nieuwe theatershow “Kom maar op!” van Rob Scheepers , op 14 april 2018, is de kaartverkoop reeds gestart. Kaarten zijn alléén online te koop via https://shop.ticketflow.nl/14042018.