Beekse Quiz

Beekse Quiz

Wanneer

20/03/2015    
20:00 - 23:30

Beekse Quiz
Inschrijven Beekse Quiz

Wie stoot het BAK-bestuur van de troon als winnaar van de Beekse Quiz 2014? Of zal het zijn titel prolongeren? Liefhebbers die die uitdaging aangaan, kunnen zich nog inschrijven voor de Beekse Quiz 2015, die wordt gehouden op vrijdag 20 maart.

Het belooft weer een gezellige quizavond te worden in de SKOPP-zaal van De Drie Linden, meldt de organisatie. Deelnemers kunnen zich hier op verschillende terreinen en vakgebieden met elkaar meten, zo luidt de uitdaging. ‘En als je dat leuk vindt, kun je ook een interne strijd aangaan door twee teams van je vereniging of vriendengroep in te schrijven. Wie eindigt boven wie?’

Je hoeft niet per se een kenner van Prinsenbeek te zijn om heel ver te kunnen komen. Kennis van muziek, algemene ontwikkeling, sport en een gezonde dosis geluk spelen zeker zo’n grote rol. Dit jaar is de ‘geluksronde’ vernieuwd. En er is ook iets leuks bedacht voor extra bonuspunten.

Iedere sportvereniging, carnavalsclub, vriendengroep of team, van welke samenstelling dan ook, kan zich inschrijven door een mailtje te sturen naar jasperkorving@hotmail.com.

De organisatie van de Beekse Quiz is dit jaar enigszins gewijzigd; na het vertrek van Tanja Davids heeft het team versterking gevonden in Anne-Marieke van Gils en Kimberley Spronk.

Laat een reactie achter