Intocht SINTERKLAAS

Intocht SINTERKLAAS

Wanneer

19/11/2017    
14:00 - 17:00

Waar

de Drie Linden
Heisprong 15, Prinsenbeek
Kaart wordt geladen...

5-11-2017

Nog twee weken en dan komt Sinterklaas weer aan in ons dorp. Het Sinterklaas Comité Prinsenbeek is druk met de voorbereidingen, ook voor de middagvoorstellingen. Voor die zondagmiddag zijn vanaf vandaag kaarten te koop.

Door Sinterklaas Comité Prinsenbeek
Er wordt inmiddels al flink gestreept op de aftelkalender…. Het duurt immers niet lang meer, voordat Sinterklaas aan wal stapt in Nederland. Na zijn aankomst in Dokkum op zaterdag, brengt hij samen met Amerigo en heel veel vrolijke Pieten zondag 19 november een bezoek aan Prinsenbeek! En daar gaan we natuurlijk weer een groot, swingend feest van maken. Kom jij ook? En breng je jouw papa, mama, broertje(s), zusje(s), opa en oma ook mee?

Sinterklaas komt zondag 19 november om 11.30 uur aan op de Markt en is daarna de hele middag aanwezig bij de drie voorstellingen in De Drie Linden. Die starten om 14.00, 15.00* en 16.00 uur.

*De voorstelling van 15.00 uur is een rustige, prikkelarme sessie, speciaal bestemd voor de allerkleinsten. En voor grotere kinderen die het licht te fel vinden, de muziek te hard of niet van drukte houden. Tijdens deze voorstelling houden we hier rekening mee!

Vanaf vandaag zijn de entreekaartjes voor de voorstellingen à €2 per stuk te koop bij Van Uum Toys-Deco-Gifts in de Groenstraat.

Bron: Prinsenbeeknieuws.nl