Kinderboekenweekfeest

Wanneer

09/10/2016    
14:00 - 17:00

Waar

de Drie Linden
Heisprong 15, Prinsenbeek

Evenement type

Kaart wordt geladen...

imageJacques Vriens

De Kindertemmer

Een nieuwe en spannende én geestige theatervoorstelling door Jacques Vriens.

Samen met veelzijdig muzikante Frederike de Winter vertelt én speelt Jacques Vriens het verhaal over Quinten en Annabel, twee héél vervelende kinderen, die als ze niet meteen hun zin krijgen, gaan stampvoeten en schreeuwen en met frikandellen gooien! Hun wanhopige ouders proberen er van alles aan te doen, door ze nog meer te verwennen en naar álle pretparken van Nederland en daarbuiten te gaan. Het helpt helemaal niks, want Quinten en Annabel doen precies wat ze zelf willen en lachen hun ouders vierkant uit. Tenslotte zit er niets anders op dan de Kindertemmer te bellen…

 

Een hilarisch en modern sprookje, waarin muziek, maar ook het decor en de verrassende videobeelden een belangrijke rol spelen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Vanaf vrijdag 9 september start de kaartverkoop voor deze voorstelling. Deze zijn te koop á € 2,50 bij de volgende verkooppunten;  Total Vermeulen, Jumbo Miegielsen, van Uum Toys- Deco- Gifts en de bibliotheek allen te Prinsenbeek.

Voorstelling is van 14.00 uur tot 15.00 uur ( zaal open om 13.45 uur). Ná de voorstelling signeersessie door Jacques Vriens. Vanaf 15.45 uur wordt de kinderfilm ” APENSTREKEN” vertoond, deze is gratis toegangkelijk.