OPEN DAG DE DRIE LINDEN

OPEN DAG DE DRIE LINDEN

Wanneer

17/08/2024    
13:00 - 16:00

Waar

de Drie Linden
Heisprong 15, Prinsenbeek

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Open Dag in Prinsenbeek: Een Sportieve en muzikale middag voor iedereen

Op 17 augustus vindt in Prinsenbeek een bijzondere open dag plaats, georganiseerd door de lokale sportverenigingen in samenwerking met Stichting De Drie Linden. Van 13:00 tot 16:00 uur worden jong en oud verwelkomd in sporthal De Drie Linden voor een middag vol sportieve activiteiten en plezier.

𝗪𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻?
Tijdens deze middag zullen diverse sport- cultuurverenigingen uit Prinsenbeek hun deuren openen en demonstraties geven van hun activiteiten. Of je nu geïnteresseerd bent in twirlen, volleybal, judo, muziek, of een andere sport, er is voor ieder wat wils.

Bezoekers krijgen de kans om deel te nemen aan workshops en op de informatiemarkt zijn er kraampjes waar je de nodige informatie kunt opvragen.

Het evenement is bedoeld om de jeugd van Prinsenbeek te laten kennis maken met diverse sporten uit Prinsenbeek. Kinderen kunnen deelnemen aan workshops en krijgen een leuk presentje na deelname, terwijl volwassenen meer te weten kunnen komen over de verschillende sport- en cultuurverenigingen en hoe zij zich kunnen aansluiten.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲
• Datum: 17 augustus
• Tijd: 13:00 – 16:00 uur
• Locatie: Sporthal De Drie Linden, Prinsenbeek
. Toegang en deelname is gratis

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻
Meld je aan om niks te missen van deze gezellige dag!

http://www.stichtingdedrielinden.nl/open-dag