ROB SCHEEPERS – KOM MAAR OP!

ROB SCHEEPERS - KOM MAAR OP!

Wanneer

14/04/2018    
20:30 - 23:00

Waar

de Drie Linden
Heisprong 15, Prinsenbeek

Evenement type

Kaart wordt geladen...

 

Cabaretavond Rob Scheepers
Na 2 succesvolle edities met Andy Marcelissen komt op 14 april 2018 Rob Scheepers naar De Drie Linden in Prinsenbeek met de show Kom maar op!

Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarsconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn debuutshow ‘Schroot’ met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

Na deze wonderlijke wending realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? ‘Kom maar op!’

Update 13-04-2018;

Ter info……

In verband met meerdere activiteiten in De Drie Linden, adviseert Stichting De Drie Linden, bezoekers voor de cabaretavond met Rob Scheepers, zoveel mogelijk per fiets of te voet te komen.
Dit vanwege de beperkte beschikbaarheid van de parkeerplaatsen.
De Belle Fleurzaal gaat om 20.00 uur open, de theatershow “KOM MAAR OP!” begint om 20.30 uur.

Ticketverkoop alleen online:

https://shop.ticketflow.nl/14042018