3e Drie Linden Bierfestival

Op 8 april 2017 wordt in de Belle Fleurzaal van welzijnsgebouw De Drie Linden het 3e Bierfestival in Prinsenbeek georganiseerd.

Voor meer informatie: 
Rob Hennekam (rhennekam@gmail.com / 06 – 1201.1043) 
www.stichtingdedrielinden.nl
Facebook.com\bierfestivalprinsenbeek
De laatste jaren is de populariteit van het drinken van zogenaamde speciaal bieren enorm toegenomen. Hierdoor is er een grote behoefte ontstaan aan proeverijen waar verschillende smaken naast elkaar kunnen worden geproefd.
Stichting Drie Linden organiseert daarom op 8 april 2017 het 3e Drie Linden Bierfestival. Op 8 april zullen grote en kleinere, m.n. lokale en regionale, brouwerijen gezamenlijk meer dan 50 verschillende speciaal bieren aanbieden.
Het programma bied een breed scala van verschillende type bieren waarbij er speciale aandacht zal zijn voor lentebieren.
Van verschillende soorten bieren (zoals dubbelbier, tripelbier etc) zullen meerdere versies worden uitgeschonken. Tevens zal ruimte worden gegeven aan regionale brouwerijen en bieren (Frontaal, Bliksem, De Schenkkan en Brouwerij Halve Tamm) en aan vrouwvriendelijke bieren.

Tijdens het bierfestival wordt de lokale amateurbrouwers een speciaal podium geboden. Wat is er leuker dan het laten proeven en promoten van de eigen gebrouwen bieren aan dorpsgenoten? Wij roepen Beekse amateurbrouwers daarom op zich te melden bij de organisatie

Het bierfestival begint om 15:00 uur en duurt tot ongeveer 23:00 uur.
De entree voor het festival bedraagt € 10,00. U ontvangt daarvoor een uniek proefglas wat speciaal voor dit festival is vervaardigd, 2 munten zodat u de eerste 2 bieren kunt gaan proeven en een compleet naslagwerk van alle bieren met uitgebreide informatie .Voor het compleet programma van bieren raden wij aan de facebookpagina van De Drie Linden te volgen.

Wij heten u als bierliefhebber graag welkom op 8 april, Bellefleur zaal Drie linden om bourgondisch te genieten.
En zoals u weet valt over smaak niet te twisten…….maar wel veel te vertellen.

De organisatie doet bij deze, een beroep op vrijwilligers die gedurende het bierfestival in de gelegenheid zijn, om in een blok van een paar uur te kunnen helpen. U kunt zich melden bij: Rob Hennekam (Rhennekam@gmail.com) of Mark van Hulst (mark398@hotmail.com).

Stichting De Drie Linden is opgericht in 1997 als beheerstichting voor welzijnsgebouw De Drie Linden.
Het gebouw bestaat uit een sporthal, toneelzaal, judozaal, turnzaal, jeugdhonk en diverse vergaderzalen. Veel sportverenigingen en verenigingen in de culturele sector zijn “thuis” in De Drie Linden. Door een van de oprichters is het gebouw “de huiskamer van Prinsenbeek” genoemd. Het moet een plek zijn om in alle vrijheid aan vrijetijdsbestedingen te doen.
Stichting De Drie Linden behartigt de belangen van al deze verenigingen. Ze zorgt voor de instandhouding van het gebouw, treedt in overleg met gebruikers en andere belanghebbenden en organiseert daarnaast ook eigen evenementen.
Wil jij zelf een activiteit organiseren in een van de zalen van De Drie Linden, een vergadering, evenement  of kinderfeestje? Vraag naar de mogelijkheden via  contact@stichtingdedrielinden.nl

Laat een reactie achter