COMEDYNIGHT in De Drie Linden

Op zaterdag 22 september 2018 vieren wij ons 20-jarig bestaan van de Drie Linden. Dit doen we heel de dag met een mooi programma. Hierover later meer. In de avond hebben we een comedy night in de Belle-Fleur zaal. Voor slechts 5 euro kan je hierbij aanwezig zijn. En zelfs voor die 5 euro krijg je nog meer dan alleen een geweldige avond. Wij zetten deze entreeprijs om in twee consumpties. Kortom komt allen naar deze gezellige avond. Je kan je kaarten kopen via onderstaande link;

https://pos.cmtickets.com/8df515a0-6da7-11e8-a2da-9d23c6933564

Stap binnen in het sfeervolle zaaltje van de Drie Linden en bezoek een hilarische Comedy Show met diverse verrassende comedians. In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle en intieme setting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken op gevatte wijze de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

De comedian die alles aan elkaar praat heet de Master Of Ceremony (MC). Vandaag is dat de droogkomische Cristian Pielich. Hij kondigt maar liefst drie acts aan. We stellen ze aan je voor:
De eerste act is Eric Goossens. Deze jonge Brabander volgde een theateropleiding en scoorde al snel succes door de Comedy Slam 2018 te winnen. Zijn stijl is energiek, muzikaal, theatraal en bijzonder hilarisch!
Daarna gaan we door met de Haagse grappenkanon Bert Kleijweg. Deze Hagenees pur sang weet met zijn unieke anekdotes en grappen de mensen altijd weer op het op het puntje van hun stoel te krijgen.
Als afsluiter hebben we de oergeestige Reinier Meijer. Deze Amsterdammer is een meester in improvisatie en publieksparticipatie. Hij is een door de wol geverfde professional die met zijn nuchtere kijk op onze moderne samenleving veel herkenning en lach weet te oogsten. Dus zorg dat je erbij bent!
En wie jarig is trakteert!! Daarom ontvangt iedere bezoeker 2 consumptiebonnen tegen inlevering van zijn of haar toegangskaartje!
De zaal gaat open om 20.00 uur en de show start om 20.30 uur.

http://www.stichtingdedrielinden.nl

http://www.playgroundcomedy.nl/