De Drie Linden presenteert….

image  Zo, de zomervakantie zit er weer op! Wij, van stichting De Drie Linden, zijn al met veel zin bezig met de activiteiten voor het komende seizoen. Het belooft een mooie variatie te worden van o.a. muziek, toneel, sport, spel en cabaret voor jong én oud.

We beginnen op zondag 9 oktober met het kinderboekenweekfeest. Naar aanleiding van kinderboekenweek organiseert stichting De Drie Linden jaarlijks dit evenement voor alle kinderen van de basisscholen.

Van 14.00 uur tot 15.00 uur  ( zaal open om 13.45 uur) verzorgt Jacques Vriens met veelzijdig muzikante Frederike de Winter, zijn  hilarische, spannende en muzikale voorstelling ; ” DE KINDERTEMMER”.

Ná de voorstelling is er gelegenheid om een gesigneerd boek van Jacques Vriends te scoren in de foyer!

Vanaf 15.45 uur zal als afsluiting de film ” APENSTREKEN” vertoond worden. Deze zal tot ca. 17.00 uur duren en is GRATIS toegankelijk!

Kaartjes  voor de theatervoorstelling van Jacques Vriens zijn vanaf vrijdag 9 september te koop á € 2,50,bij de volgende verkooppunten; Total Vermeulen,  van Uum Toys- Deco- Gifts, Jumbo Miegielsen en de bibliotheek, allen te Prinsenbeek!

 

Houdt u ook onze facebookpagina in de gaten voor komende evenementen.

 

Laat een reactie achter