Disney Pin Ruilavond.

Grootste Disney Pin Ruil Avond van Nederland strijkt neer in de Drie Linden.

Op zaterdag 3 maart 2018 zal in Prinsenbeek de grootste Pin Ruil Avond van Nederland voor het eerst worden georganiseerd in de Drie Linden te Prinsenbeek.

Na de succesvolle edities in Breda is er gezocht naar een grotere locatie die gevonden is in Prinsenbeek. De ruil avond staat in het teken van Disney pins maar is uitgegroeid naar veel meer dan alleen maar pins want naast pins zijn er allerlei andere Disney artikelen te vinden. Het evenement dat ooit begonnen is in Breda in een zaal met 12 standhouders groeit elk jaar groter en heeft nu al 40 standhouders die gezamenlijk meer dan 80 tafels in gebruik nemen. Ook worden er door de organisatie steeds meer activiteiten gehouden voor de bezoekers, waarbij de kinderen uiteraard gratis binnen mogen.

Dankzij de vele bezoekers op de eerdere edities worden deze avonden als zeer geslaagd beschouwd. Elke editie komen er meer aanvragen binnen van mensen die een tafel willen hebben, waardoor de organisatie op zoek is gegaan na een nieuwe locatie en die is gevonden. De Drie Linden in Prinsenbeek voldoet aan al deze nieuwe wensen!

Tijdens deze 8ste editie kan men weer volop ruilen met de andere verzamelaars. Ook zal er de mogelijkheid zijn om Disney pins, Vinylmations en andere Disney gerelateerde artikelen te kopen.

Op deze avond zullen een aantal activiteiten en spelletjes plaatsvinden.

Er zal een Disney pin ruilbord zijn waar iedereen gelimiteerde en open editie pins kan ruilen.
Ook wordt er weer het wel bekende Mystery Pin Trading Spel gedaan waarbij je een gelimiteerde pin inlevert en een mystery pin terug krijgt.
Nieuw deze editie is het Pin Pong Spel waarbij je moet proberen een balletje in een beker te stuiteren. Lukt dat? Dan win je de pin die in het bekertje zit.

Daarnaast staat er ook weer een Vinylmations ruil box.
Tot slot zal er ook weer een loterij aan het einde van de avond plaatsvinden waarbij diverse Disney items gewonnen kunnen worden.
Voor de kinderen is er een speciale bingo en diverse andere activiteiten.

Tijdens deze editie is er ook hooggeplaatst bezoek, zo zullen Anna en Elsa uit Arendelle, wel bekend van de Disney cash kraker Frozen, op bezoek komen en brengen zij Viana mee uit Polynesië.
Anna, Elsa en Viana komen van het bedrijf Storybook Celebrations.

Dionie´s Toy Palace uit Maastricht zal de hele avond aanwezig zijn met een uitgebreid Disney assortiment.

De entree voor deze avond is € 3,00 en kinderen t/m 15 jaar mogen gratis binnen (onder begeleiding van een volwassenen.
Als je een reservering wilt plaatsen kan dat via de website http://pta.d-lizd.com, dan is de entree zelfs maar € 2,50.

Meer info kan men vinden op de Facebook pagina: PinTradingHolland https://www.facebook.com/groups/PinTradingHolland of via pta@d-lizd.com

De Drie Linden
Heisprong 15,
4841NA Prinsenbeek
Deuren zijn open op 3 maart vanaf 18:00 uur tot 23:30 uur.