Nieuwe show Christel de Laat in 2022!

Kaarten nieuwe voorstelling Christel de Laat in de verkoop!

Afgelopen weekend hebben veel mensen kunnen lachen bij de voorstelling van Christel de Laat. De reacties waren enorm enthousiast. Daarom is de nieuwe voorstelling van Christel de Laat direct geboekt voor zaterdagavond 1 oktober en zondagmiddag 2 oktober 2022! De kaarten voor de zaterdagavond zijn al UITVERKOCHT! Kaarten voor de matinee-voorstelling op zondag 2 oktober volgend jaar zijn nu te koop via deze link:

https://store.ticketing.cm.com/1ce5467b-7b6c-4f7f-b494-cfb953581027

Eigenlijk zou Christel de Laat afgelopen week al een try-out van haar nieuwe cabaretvoorstelling ‘Hoe Dan?!’ spelen in De Drie Linden. Door omstandigheden, zoals haar eigen gezondheid, was haar nieuwe voorstelling echter nog niet klaar om gespeeld te worden. Daarom speelde Christel voor de allerlaatste keer haar vorige show. Volgend jaar oktober komt Christel terug naar Prinsenbeek om haar nieuwe voorstelling ‘Hoe Dan?!’ alsnog op te voeren. En daar zijn we trots op.

Stichting De Drie Linden organiseert al een paar jaar cabaret-voorstellingen in het welzijnsgebouw. Kaarten voor andere voorstellingen zijn ook te koop. Denk daarbij aan de show van Rob Scheepers op donderdag 25 november en de cabaret-matinee op zondag 28 november 2021. Voor tickets, zie onze agenda.

Wij hopen u allemaal snel weer te zien in De Drie Linden. En vergeet niet uw kaarten te bestellen.

Indien u vragen heeft, neem dan contact op met Toine Kleemans (toine.1971@icloud.com).