Rumoer op de Beek

Nog geen plannen voor vanmiddag? Kom gezellig naar de tweede editie van de gezellige live talkshow ‘Rumoer op de Beek.’

Prinsenbeek is een van de eerste delen van Breda die van het aardgas moet worden losgekoppeld. Hoe gaat dat in zijn werk, wat komt daar allemaal bij kijken? Wethouder Peter Bakker komt daarover praten, net zoals energiecoach Herman Hoelen van het Dorpsplatform Prinsenbeek. Jenny Aarts, verbonden aan een buurtvereniging in de dorpskern is ook van de partij.

Halverwege de talkshow kunnen de bezoekers onderling uitmaken wie zich de Alwetende van de Beek mag noemen. Dat gebeurt met een spannende quiz, gepresenteerd door Bastiaan van Aert.

Na de pauze staat TikTok centraal. De Beekse Eva en Sterre, die vorige maand deelnamen aan de finale van Miss Teen of Noord-Brabant, vertellen over de rol die TikTok speelt in hun leven. Directeur Jacqueline Aarts van De Griffioen licht toe hoe de school omgaat met TikTok. Ook mediaconsulent Diantha de Vries van De Nieuwe Veste laat haar licht schijnen over het thema.

Robotbouwer
De talkshow sluit af met een Bijzondere Bekenaar. Deze keer is dat robotbouwer Gabriël Huijbregts, die onlangs samen met klasgenoten van het Newmancollege de First Tech Challenge (FTC) Benelux Championship wist te winnen.

Rumoer op de Beek is zondag 5 maart in De Drie Linden. Het programma begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. De talkshow wordt muzikaal ondersteund door de Beekse band JAMZ Music.
www.stichtingdedrielinden.nl
Bron: www.prinsenbeeknieuws.nl