Rumoer op de Beek -> update!

Rumoer op de Beek – Woningnood?

De live-talkshow RUMOER OP DE BEEK besteedt tijdens de eerste editie op zaterdag 17 september ook ruim aandacht aan het tekort aan betaalbare woningen in Prinsenbeek.
Aan tafel schuiven gasten aan die hun visie geven op de kwestie.
Zo is DAAN QUAARS van de partij, VVD-wethouder in Breda, onder meer verantwoordelijk voor gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ordening.
Makelaar MONA van der WIEL schetst de huidige en toekomstige woningmarkt in Prinsenbeek. Projectontwikkelaar DINJA WILS van aannemersbedrijf Van Agtmaal is te gast als een van de initiatiefnemers van het bouwproject Beeks Buiten. Ook JACK EERENS van het burgerinitiatief Beeks Binnen (BiBB) neemt plaats aan tafel.
De woningnood is één van de thema’s tijdens het Rumoer op de Beek. Ook de wondere wereld van het wielrennen komt aan bod én uit het publiek wordt de Alwetende Bekenaar gekozen. Huisband JAMZ MUSIC uit Prinsenbeek zorgt voor live muziek. Presentatie is in handen van MARJOLEIN OOMES en KEES PIJNAPPELS.
Rumoer op de Beek is op zaterdag 17 september in de Drie Linden, vanaf 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. Kaartjes (6 euro, inclusief twee consumpties) .https://store.ticketing.cm.com/Rumoeropdebeek/step/2336a401-a0f6-4ff8-9fae-4935ecc5b5e3