SHOW CHRISTEL DE LAAT

Beste bezoekers,

Wat ontzettend leuk dat je zaterdag 2 oktober 2021 naar De Drie Linden komt voor de show van Christel de Laat. We zien er heel erg naar uit dat ze bij ons in de Jumbo Miegielsen zaal op komt treden. U hopelijk ook!

Het optreden dat ze zou gaan geven was een try-out van haar nieuwe voorstelling ‘Hoe dan?!’. Vandaag (22-9-2021)hoorden wij echter dat Christel nog niet zo ver is dat ze deze  try-out ook daadwerkelijk op kan voeren. Dit heeft te maken met een hele korte voorbereidingstijd i.v.m. Corona en de ziekte die ze pas net heeft overwonnen.

Maar niet getreurd. Er is een alternatief. Van haar theaterbureau Kiki Events hebben wij te horen gekregen dat ze heel graag op 2 oktober haar vorige show ‘Zijn er nog vragen?’ voor de aller-aller-allerlaatste keer bij ons in Prinsenbeek op wil komen voeren. Deze show is een geweldig succes geweest, en het publiek had tranen van het lachen als we de recensies moeten geloven.

Wij, Stichting De Drie Linden, vinden het jammer dat ze de try-out van haar nieuwe show nu niet op kan voeren, maar we kunnen hier wel begrip voor opbrengen. We hopen dan ook dat u net als wij nog steeds veel zin heeft om een geweldig optreden te zien van haar. En om er weer eens lekker uit te zijn. Mocht u desondanks denken ’tja, die show heb ik al gezien en een tweede keer hoeft niet voor mij’, stuur dan a.u.b. vóór 27 september een e-mail naar toine.1971@icloud.com.

Wij kijken in ieder geval uit naar Christel de Laat in Prinsenbeek op zaterdag 2 oktober. En wij hopen u daar dan toch ook allemaal te zien!