Stichting De Drie Linden verbouwt vergaderzalen

Op korte termijn staat er veel te gebeuren in De Drie Linden. Naast regulier onderhoud aan het gebouw worden de verschillende vergaderzalen in het welzijnsgebouw volledig gerenoveerd.

Vanaf 20 maart 2017 worden de drie vergaderlokalen gefaseerd omgebouwd om deze te laten voldoen aan de actuele standaard. Dat betekent onder andere dat de vergaderlokalen een modernere uitstraling krijgen door kleurgebruik en aankleding en dat de vergaderlokalen worden voorzien van LED-schermen die gebruikt kunnen worden tijdens vergaderingen en presentaties. Ook wordt een informatiesysteem opgehangen, zodat u op de hoogte blijft van zaken die zich in De Drie Linden afspelen. Ook de gebruikers van het gebouw zullen via dit systeem van zich laten horen.

Stichting De Drie Linden hoopt de overlast bij de verbouwing zoveel mogelijk te kunnen beperken.

Wil u gebruik maken van een van de (vernieuwde) vergaderzalen, neem dan contact op via contact@stichtingdedrielinden.nl of neem een kijkje op onze website of facebookpagina. Hier kunt u ook terecht voor het huren van een van de zalen voor, bijvoorbeeld, kinderfeestjes.