Tranen gelachen met Christel de Laat.

Het was een voorstelling vol zelfspot, waarin het vooral draaide om lichamelijke ongemakken. Een presentatie waarbij Christel de Laat weinig schuwde, bleek meteen al bij haar entree op het podium in tutu. De toon was gezet; dit was de start van een avondje lachen. Want of het daarna nog ging over de paskamer in een lingeriezaak, een ritje in de tram met moeder of het laatste taboe, de zaal had er duidelijk plezier in.

En ze stak de draak met verschillende van haar gasten. De show was interactief door de vragen uit de zaal die de cabaretière tussendoor behandelde. Over haar gage of de lekkerste frikandellentaart, geen vraag bleef onbeantwoord. Elke vragensteller kon wel rekenen op een gevatte opmerking.

Eigenlijk zou de Christel de Laat in Prinsenbeek op het podium staan met haar nieuwe show ‘Hoe dan?!’, maar omdat ze ziek was geweest, was die nog net niet gereed, vertelde ze. Haar publiek had er geen moeite mee. Voor veel aanwezigen betekent dat immer nog een avondje lachen, want op 1 oktober 2022 komt ze terug.

tekst; Prinsenbeek Nieuws.